For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Warholms 

Stiftet i 1938, men butikken byttet nylig navn til Warholms

Som en av de første motebutikkene for kvinner på Bekkestua i Bærum har butikken en lang tradisjon innen kvalitet, mote og trender.

Vår visjon er å tilby kundene en garderobe som er både klassisk og feminin, og for den som liker et litt mere lekent utrykk i farger, snitt og mønster.

Vi har et stort utvalg av noen av de mest trendy merkene i europa.

Vi håper å kunne tilby våre kunder et variert og spennende utvalg, der hver kvinne finner sin måte å utrykke seg på

 

Velkommen til oss:)

Gamle Ringeriksvei 37, 1357 Bekkestua, Bærum

se på kart

 

Butikkens åpningstider:

Mandag-fredag / 10:00 - 18:00

Lørdag / 10:00 - 17:00

Telefon: 48 49 50 84