Det finnes vel ingen steder som er bedre egnet til å utvikle regntøy enn i Bergen. BRGN by Lunde & Gaundal ble etablert i 2015 i Bergen med et mål om å produsere regntøy som kunne klare det våte Vestlandsværet, i tillegg til å være moteriktig og stilfullt. Det er dog ikke alltid like lett å finne regntøy som både er stilig og vanntett. Det kan noen ganger virke som om motebransjen aldri har vurdert å designe en regnjakke man kan føle seg flott i. Det hele handler for det meste om funksjonalitet, og det var nettopp dette de to venninnene vil gjøre om på da de startet BRGN by Lunde & Gaundal.

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

BRGN