Det finnes vel ingen steder som er bedre egnet til å utvikle regntøy enn i Bergen. BRGN by Lunde & Gaundal ble etablert i 2015 i Bergen med et mål om å produsere regntøy som kunne klare det våte Vestlandsværet, i tillegg til å være moteriktig og stilfullt. Det er dog ikke alltid like lett å finne regntøy som både er stilig og vanntett. Det kan noen ganger virke som om motebransjen aldri har vurdert å designe en regnjakke man kan føle seg flott i. Det hele handler for det meste om funksjonalitet, og det var nettopp dette de to venninnene vil gjøre om på da de startet BRGN by Lunde & Gaundal.

Ved å klikke på "Jeg er enig" godtar du at vi samler inn informasjon for å forbedre navigasjonen på nettsiden, analysere brukeren og bistå i markedføring

Mer informasjon finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Ogrunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

BRGN

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.