Siden 60-tallet har Colmar vært det førende merket innenfor alpint i Italia og ellers i Alpene. Colmar tilbyr et bredt sortiment av ulike klær med fantastisk kvalitet. Klærne er teknologisk avanserte, presterer på et utrolig høyt nivå og kan brukes både i hverdagen og når du er ute og står på ski i løypene. Hemmeligheten bak suksessen er rett og slett en kombinasjon av stil og funksjonalitet, noe som aldri går av moten.

Ved å klikke på "Jeg er enig" godtar du at vi samler inn informasjon for å forbedre navigasjonen på nettsiden, analysere brukeren og bistå i markedføring

Mer informasjon finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Ogrunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Colmar

 1. - 40 %
  Colmar Active
  Colmar - Colmar Active
  kr 3 400,00
  kr 2 040,00
 2. - 40 %
  2224R
  Colmar - 2224R
  kr 3 600,00
  kr 2 160,00