Fleischer Couture kombinerer mote og sport for å skape produkter enhver kvinne kan føle seg seg fin i til tross for kaldt vær. Fleischer Couture design, passformen, de tekniske detaljene og materialvalget er skapt for kvinner i en aktiv hverdag. Gjennom design og materialvalg lager Fleischer Couture holdbare produkter som har lang levetid slik at klærne kan vare i mange år. Dette gjenspeiles i Fleischer Couture`s grunnleggende filosofi om klassisk tidsuavhengig design med fokus på bruk av naturlige kvaliteter som merinoull, silke, cashmere, babyalpaca og gåsedun. Fleischer Couture er medlem av Ethical Trade Initiative (IEH).

Ved å klikke på "Jeg er enig" godtar du at vi samler inn informasjon for å forbedre navigasjonen på nettsiden, analysere brukeren og bistå i markedføring

Mer informasjon finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Ogrunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fleischer Couture

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.