Marianne Framhus ga ut den første samlingsdebuten fra Framhus høsten 2018.  Med inspirasjon fra forskjellige kulturer, tidsepoker, musikk og film samt naturen rundt, opprettholder Marianne Framhus alltid en lekenhet av mønster og farger med skandinavisk minimalisme og moderne preg. Et stykke skjerf - fra utsagn til smarte finesser. Marianne Framhus kombinerer følsomhet og skjønnhet med et snev av kanten og innsnevrer fluiditeten. Stykkene er ment å være stablet i kvinneskap som serverer forskjellige stemninger og anledninger, alltid moderne og elegante. Hennes samling av skjerf er luksuriøs og myk, laget av høykvalitets naturlige fibre som silke, ull og modal

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Framhus

 1. Velma
  Framhus - Velma
  kr 1 499,00
 2. Velma
  Framhus - Velma
  kr 1 499,00
 3. Eddie
  Framhus - Eddie
  kr 1 499,00
 4. Julie
  Framhus - Julie
  kr 2 599,00
 5. Alice
  Framhus - Alice
  kr 2 599,00
 6. Nora
  Framhus - Nora
  kr 2 250,00
 7. Jojo
  Framhus - Jojo
  kr 2 250,00
 8. Adriana
  Framhus - Adriana
  kr 1 699,00
 9. Carmen
  Framhus - Carmen
  kr 1 399,00