Nile's motedesignere legger alltid hjerte og sjel i hva de gjør. Arbeidet er fasinerende og de er alltid drevet av ny tenking. De deler denne lidenskapen og entusiasmen med deres kunder og deres ansatte. I deres daglige arbeide har de fokus på samlingen og menneskene. Designene er inspirert og overraskende.Moderne, kreative, umiskjennelige. Nilen tolker stadig tidens ånd. Mens den umiskjennelige signaturen forblir den samme.

Uavhengig og tro mot stil

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Nile

 1. Pullover
  NILE - Pullover
  kr 1 599,00
 2. Anthrazit
  NILE - Anthrazit
  kr 1 899,00
 3. Blouse
  NILE - Blouse
  kr 1 749,00
 4. Pullover
  NILE - Pullover
  kr 1 749,00
 5. Pullover
  NILE - Pullover
  kr 1 749,00
 6. Blouse
  NILE - Blouse
  kr 1 797,00
 7. Blouse
  NILE - Blouse
  kr 1 797,00
 8. Pullover
  NILE - Pullover
  kr 1 599,00
 9. Pullover
  NILE - Pullover
  kr 1 599,00