Oui er inspirert av kvinnen og lager kolleksjoner for dem, skreddersydd for å passe til deres fascinerende personligheter, helt til minste detalj. Stilen er rolig og unik. Fasjonable, fulle av glede og uanstrengt motebevisste, helt i tråd med den kompromissløse individuelle karakteren til Oui-kvinnen. Oui-kvinnen i dag elsker å være kvinne og uttrykker dette med klærne - naturlig og selvsikker. Mote deres lar henne leve denne følelsen. Mote, som alltid er litt annerledes, men alltid sann mot seg selv. Særpreget og unikt.

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Oui