Oui er inspirert av kvinnen og lager kolleksjoner for dem, skreddersydd for å passe til deres fascinerende personligheter, helt til minste detalj. Stilen er rolig og unik. Fasjonable, fulle av glede og uanstrengt motebevisste, helt i tråd med den kompromissløse individuelle karakteren til Oui-kvinnen. Oui-kvinnen i dag elsker å være kvinne og uttrykker dette med klærne - naturlig og selvsikker. Mote deres lar henne leve denne følelsen. Mote, som alltid er litt annerledes, men alltid sann mot seg selv. Særpreget og unikt.

Ved å klikke på "Jeg er enig" godtar du at vi samler inn informasjon for å forbedre navigasjonen på nettsiden, analysere brukeren og bistå i markedføring

Mer informasjon finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Ogrunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Oui

 1. Cardigan
  Oui - Cardigan
  kr 1 399,00
 2. Jumper
  Oui - Jumper
  kr 1 099,00
 3. - 30 %
  Kleid/Dress
  Oui - Kleid/Dress
  kr 1 099,00
  kr 769,30
 4. T-shirt
  Oui - T-shirt
  kr 249,00
 5. T-Shirt
  Oui - T-Shirt
  kr 349,00
 6. Top
  Oui - Top
  kr 549,00
 7. Topp
  Oui - Topp
  kr 799,00