Second Female ble startet opp i 2000 i København, og skaper feminine og sofistikerte basisplagg med stor grad av anvendelighet, designet i duse tiltalende farger og med delikate trykk. Second Females skandinaviske verdier som uanstrengt eleganse og funksjonalitet er vektlagt, og de utformer kolleksjoner som er klassiske i en moderne kontekst, hvor det alltid fokuseres på denne sesongens ”must-haves”. Signaturplagg til Second Female inkluderer feminine bluser, hverdagskjoler og eksklusive strikkeplagg. Second Females filosofi og mål er å by på en garderobe hvor man kan spore all komfort og stilsikkerhet en kvinne trenger for å uttrykke sin unike personlighet.

Bærekraftig valg

Bærekraft er et stort fokusområde for Second Female. De siste årene har de jobbet intensivt med å forbedre produksjonen sine og sin måte å tenke og kommunisere bærekraft på.  Forbedringene i kolleksjonen for kolleksjon uten å gå på akkord med utseendet og følelsen til Second Females vakre stiler.

Ved å klikke på "Jeg er enig" godtar du at vi samler inn informasjon for å forbedre navigasjonen på nettsiden, analysere brukeren og bistå i markedføring

Mer informasjon finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Ogrunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Second Female

 1. - 40 %
  Lucy Trousers
  Second Female - Lucy Trousers
  kr 1 299,00
  kr 779,40
 2. - 40 %
  Lucy Shirt
  Second Female - Lucy Shirt
  kr 1 199,00
  kr 719,40
 3. - 40 %
  Sita Wrap Blouse
  Second Female - Sita Wrap Blouse
  kr 1 199,00
  kr 719,40
 4. - 40 %
  Jenny Dress
  Second Female - Jenny Dress
  kr 1 499,00
  kr 899,40
 5. - 40 %
  Liddy Dress
  Second Female - Liddy Dress
  kr 1 599,00
  kr 959,40