Siden 1899 har Stenströms sammenkoblet tidløs design med det høyeste nivået av håndverk av høy kvalitet.  Alle plaggene deres er en hyllest til integriteten og kunnskapen til skredderen August Stenström. Hver dag dedikerer de seg til å leve opp til hans kompromissløse standarder for kvalitet. For å gjøre det bruker de bare verdens fineste stoffer, og hver detalj i designen er formet til perfeksjon. Stenstrøms tidløs mote i 120 årene. I Sverige er Stenstrøms førstevalget til kongen og dronningen, og de har fått tildelt tittelen ""Svensk hoffleverandør”.

Ved å klikke på "Jeg er enig" godtar du at vi samler inn informasjon for å forbedre navigasjonen på nettsiden, analysere brukeren og bistå i markedføring

Mer informasjon finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Ogrunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Stenstrøms

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.