For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Personvernserklæring

 

Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller handler hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt.

Warholms.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Anton Sport Mote AS Org 931 888 471, Gamle Ringeriksvei 37, Bekkestua 1357, BÆRUM etablert i 1938.

 

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Anton Sport Mote AS er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes. 

https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/nye-personvernregler/

Når du handler på Naturligliv.no trenger vi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post for å kunne sende varene til deg. Ved kjøp blir også din IP-adresse registrert.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering. Historikken rundt dine tidligere kjøp kan derfor ikke slettes.

 

Dine data, du er sjefen!

I tråd med GDPR er du sjefen og kan endre personopplysningene, slette eller laste ned all informasjon vi har lagret på din brukerkonto.

Vi har laget en egen side hvor du kan få full oversikt over dine brukerdata. Her kan du også endre disse, laste ned eller slette det vi har lagret om deg. Skulle du ha noen spørsmål om dette kan du ta kontakt med oss på: post@warholms.no.

 

Vår håndtering av ditt betalingskort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

 

Lagring av kredittkort

For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du i kassen velge å lagre kortinformasjonen din sikkert hos oss. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør Stripe. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PCI Level 1-sertifisert.

Det er viktig for din sikkerhet at du logger deg ut av kundekontoen din etter du har handlet ferdig. Del heller aldri brukernavn og passord med andre.

Informasjonen du oppgir ved utsjekk er kun knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende Norske lover. Hensikten er at du skal slippe å oppgi kortinformasjonen hver gang du foretar et kjøp hos oss.

Du kan enkelt legge til nye kredittkort og slette lagrede kort i kassen.

 

Deling av opplysninger til tredjepart

Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende. Noe informasjon vil bli delt med parter som har direkte kontakt med din ordre eller utsendelse å gjøre. De vil kun få den informasjonen som er nødvendig for å utføre sin oppgave.

 

Bruk og kontroll av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring

Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår og tilpasse innhold for deg. Informasjonskapsler blir lagret på din enhet eller datamaskin som inneholder en unik anonym identifikator.  Dette bidrar blant annet til du kan komme tilbake til handlekurven slik du forlot den. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og gjøre finne mer ut om hvordan vi kan forbedre oss. Det hjelper også gjøre nettsiden bedre i at den vil kunne identifisere om du er på mobil, nettbrett eller datamaskin og tilpasse opplevelsen etter enheten du er på.

Denne informasjonen bidrar til at vi kan tilpasse innhold og annonser som er mer relevant for deg.

Du kan alltid endre dine innstillinger og bestemme hva slags informasjon som blir lagret om deg. Dette kan du gjøre ved å klikke på innstillinger for cookies helt nederst på hjemmesiden får.

Tredjepartsverktøy vi bruker på nettsiden vår

 

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir bruk, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

 

Mailchimp

Vi benytter Mailchimp for utsendelse av e-post.

Mailchimp er synkronisert med vår nettbutikk, slik at mailchimp kan komme med tips til ulike varer som kan være relevant for deg.

 

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om Warholms.no personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på post@warholms.no